
Участь у роботі конференції «Технології здорового харчування і краси» (організатор Marko Pack Agency)
Доцентка кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Шидакова-Каменюка О.Г. взяла участь у роботі конференції «Технології здорового харчування і краси» (організатор Marko Pack Agency), яка відбулася 4 грудня 2025 року в м. Київ.
Конференція об’єднала топменеджмент, ключових стейкхолдерів ринку та провідних фахівців харчової галузі, які взяли участь в обговоренні ключових трендів, що формують майбутнє food&wellness. Значна увага була приділена функціональним інгредієнтам, натуральності та трендам immunity / energy / beauty from within. Зокрема, розглядалися питання створення безглютенових видів хліба та функціональних зернових сумішей, використання натуральних антиоксидантів, рослинних протеїнів, дієтичних волокон тощо. Цікавою була дискусія щодо використання функціональних грибів у створенні суперфудів, а також психологічних аспектів здоров’я.

Викладачі кафедри систематично відслідковують актуальні тенденції у сфері харчових технологій та здорового харчування, що дає змогу забезпечувати високий рівень освітнього процесу та формувати у здобувачів компетентності, необхідні для успішної роботи в умовах динамічних викликів сьогодення.






