
Участь у XIV Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»
📅 25 листопада 2025 року в м. Київ на базі НУХТ відбулася
XIV Міжнародна науково-технічна конференція
«Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції».
У рамках роботи конференції доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Шидакова-Каменюка О. Г. представила доповідь на тему: «Технологічні аспекти використання насіння чіа та плодово-ягідних паст у виробництві збивних цукерок покращеного нутрієнтного складу».
Робота виконана потужним міжкафедральним колективом науковців ДБТУ ( Шидакова-Каменюка О. Г., Загорулько О. Є., Касабова К. Р., Загорулько А. М.) та виробників галузі (Шкляєв О. М., ТОВ “Олкукіз”).
🔬 Дослідження доповіді спрямоване на розвиток сучасних технологій кондитерських виробів з акцентом на підвищення їх харчової цінності — тренд, що сьогодні є надзвичайно актуальним.















