Виробниче стажування доц. Степанькової Г.В. у Франції у відомого пекаря Eric Hsu

✨ К.т.н., доц. Степанькова Г.В. наразі проходить виробниче стажування у м. Кань-сюр-Мер (Франція) у відомого тайванського пекаря Eric Hsu в його власній пекарні Emotion Bakery/
👨‍🍳 Eric Hsu – всесвітньо відомий пекар, автор численних професійних курсів, які проходять у різних куточках світу, автор книг з унікальними рецептами хлібобулочних і кондитерських виробів, численний переможець багатьох конкурсів хлібопекарського і кондитерського мистецтва.

Стажування стало унікальною можливістю:
✅ розширити знання щодо технологій національних хлібобулочних виробів світу;
✅ вдосконалити практичні навички роботи з тістом, заквасками та новими видами борошна;
✅ отримати сучасні скіли у сфері food design та презентації випічки;
✅ засвоїти техніки організації виробництва відповідно до міжнародних стандартів;
✅ ознайомитися з організацію виробничих процесів у міні-пекарні.
Щиро дякуємо @hsu.eric.bakery за унікальну можливість і нові знання, які стануть частиною нашого освітнього процесу!