ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВО – ЗАПОРУКА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ

В рамках навчальних дисциплін «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості» (ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії) та «Інноваційні технології промислових та крафтових м’ясних продуктів» (ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»)  відбулось виїзне заняття на виробничі потужності ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС».

Мета – розширення практичних знань щодо інновацій в області капсульованої продукції, використання її у складі м’ясних продуктів, кулінарної продукції підприємств ресторанної індустрії.

Здобувачі ознайомились з основними технологічними процесами виробництва продукції, реально діючою системою НАССР, роботою виробничої лабораторії. Найцікавішим стала дискусія щодо перспективності упровадження даної продукції, її ресурсного потенціалу, поживних властивостей!!!

Використання натуральної сировини, високий рівень виробничої дисципліни, забезпечення санітарно-гігієнічних вимог, висококваліфікований персонал, інноваційність, захищеність інтелектуальної складової – далеко не всі переваги даного виробництва!!!

Щиро дякуємо колективу компанії за можливість ознайомитись з інноваціями світового рівня!!!!