Виїзне заняття для здобувачів СВО магістр ОПП «Харчові тех-нології в ресторанній індустрії» та ОПП «Промислові та крафтові тех-нології м’яса та м’ясопродуктів» на виробничих потужностях компанії E-group

Сучасні харчова промисловість та ресторанна індустрія розвивають-ся настільки швидко, що встигнути за інноваціями можливо тільки шляхом об’єднання зусиль з провідними фахівцями галузі.

15 квітня 2025 року проведено виїзне заняття для здобувачів СВО магістр ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» за дисципліною «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості», ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» за дисциплі-ною «Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств» на вироб-ничих потужностях компанії «Е-груп» (E-group).

E-group – це команда професіоналів, мультифункціональна за про-філем діяльності. Фахівці компанії є експертами в проєктуванні та створен-ні концепції підприємств галузі, мають власні торгові марки та виробницт-ва, пропонують широку номенклатуру обладнання для підприємств хар-чової промисловості та ресторанної індустрії, здійснюють монтаж та тех-нічний супровід об’єктів.

Представники компанії Штанько Михайло та Ліхачов Сергій розпо-віли про інновації в технологічному проєктуванні, висвітлили особливості роботи та функціонал інноваційного обладнання – пароконвектомати з ін-телектуальною системою віддаленого управління, мультифункціональні апарати VARIO COOKING CENTER, шафи шокового охолодження та за-морожування, обладнання для копчення, дозрівання та сушіння, професій-ні коптильні, льодогенератори, вакуумні пакувальники та інші


Жвава дискусія, захопленість від експертності фахівців компанії, ба-жання до подальшого спілкування – далеко не повний спектр емоцій на зу-стрічі. За результатами створено телеграм-канал для обміну інноваціями, професійних консультацій та участі в проєктах компанії.


Щиро вдячні керівництву компанії E-group за багаторічну співпра-цю, можливість організації виїзних занять та практики студентів. Особлива подяка Михаїлу та Сергію за теплу зустріч і цікаві презентації!