Захист кваліфікаційних робіт магістрів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

Захист магістерських кваліфікаційних робіт ✨📚

22–23 грудня на кафедрі технології хлібопродуктів та кондитерських виробів відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів».

Екзаменаційна комісія у складі:
🔹 голови ЕК — Шевченко Е.В., директора ТОВ «Олкукіз»;
🔹 к.т.н., проф. Самохвалової О.В.;
🔹 к.т.н., проф. Олійник С.Г.;
🔹 к.т.н., доц. Шидакової-Каменюки О.Г.;
🔹 секретаря комісії — к.т.н., доц. Степанькової Г.В.,

відзначила високий рівень виконання кваліфікаційних робіт та ґрунтовну підготовку здобувачів освіти.

👏 Щиро вітаємо магістрів із важливим етапом у професійному становленні та бажаємо подальших успіхів, натхнення і реалізації в обраній сфері!