
Захист звітів з переддипломної практики здобувачів другого (магістерського) рівня освіти, ОП “Харчові технології в ресторанній індустрії”
30 жовтня 2025 року відбувся публічний захист звітів з переддипломної практики здобувачів другого (магістерського) рівня освіти, що навчаються за освітньою програмою “Харчові технології в ресторанній індустрії”. Майбутні фахівці галузі продемонстрували високий рівень підготовки, професійну зрілість та практичні навички, що здобуті під час проходження практики на провідних підприємствах галузі.
🔸 У своїх виступах здобувачі поділилися досвідом вирішення реальних задач, отриманими результатами та планами в межах виконання кваліфікаційних робіт.
🔹 Члени комісії відзначили високий рівень практичної підготовки здобувачів, актуальність тем досліджень та їх здатність до самостійного аналітичного мислення.
 
  
 
👏 Вітаємо наших магістрів із успішним завершенням важливого етапу практичної підготовки та бажаємо натхнення на фінішній прямій під час написання та захисту кваліфікаційних робіт!
 
	





