Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології в ресторанній індустрії» за спеціальністю 181 «Харчові технології»

З 23 по 27 червня 2025 року на кафедрі харчових технологій в ресторанній індустрії відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології в ресторанній індустрії» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

До складу екзаменаційної комісії увійшли ВІТАНОВА О.Д. – начальник виробництва ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС» м. Харків – голова комісії, ФОЩАН А.Л., д.т.н, професор кафедри харчових технології в ресторанній індустрії – заступник голови комісії, СЕРІК М.Л., к.т.н, доцент кафедри, ЧОРНА Н.В., к.т.н., доцент кафедри.

Теми робіт охоплювали широкий спектр актуальних напрямів – від інновацій у харчових технологіях і розробки функціональних продуктів до удосконалення методів контролю якості.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки здобувачів, які володіють базовими навичками, загальними і професійними компетентностями, необхідними для розв’язання поставлених завдань та розуміння процесів, що відбуваються у закладах ресторанної індустрії та підприємствах харчової промисловості.

Вітаємо наших бакалаврів з успішним захистом! Щиро бажаємо здобувачам натхнення, нових звершень, не зупинятися на досягнутому, впевнено реалізовувати свій потенціал у професійній діяльності!