
Засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми технологій хлібобулочних і кондитерських виробів»
22 жовтня 2025 року на кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося чергове засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми технологій хлібобулочних і кондитерських виробів» (наукові керівники – професор, к.т.н. Ольга Самохвалова та професор, к.т.н. Світлана Олійник).
Молоді науковці зібралися, щоб обговорити підготовку до ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених “Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді”.
Здобувачі ступеня вищої освіти “магістр” освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» – Дмитро Сливар та Марк Нікітін – презентували результати своїх досліджень, що незабаром будуть представлені на конференції. Доповіді викликали жваву дискусію, під час якої учасники обмінялися ідеями, порадами та власним науковим досвідом.
Засідання пройшло в атмосфері натхнення, зацікавленості та творчого пошуку.
Колектив кафедри бажає юним дослідникам нових відкриттів і яскравих виступів на конференції!









