Зустріч здобувачів СВО бакалавр з гарантом ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» та членами проєктної групи

📆 21 жовтня 2025 року відбулась зустріч здобувачів СВО бакалавр групи 181-РІ-13б з гарантом ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» та членами проєктної групи.

Метою зустрічі було ознайомлення студентів із основними положеннями освітньо-професійної програми, її структурою, очікуваними результатами навчання та можливостями формування індивідуальної освітньої траєкторії. Особливу увагу було приділено:

✅ сучасним вимогам до фахівців ресторанної індустрії;

✅ змісту освітніх компонентів програми;

✅ компетентнісному підходу до підготовки здобувачів;

✅ перспективам працевлаштування випускників.

Освітньо-професійна програма «Харчові технології в ресторанній індустрії» — це сучасна та практико-орієнтована модель підготовки конкурентоспроможних фахівців ресторанної сфери. Ми віримо, що такі відкриті зустрічі — важливий крок до побудови якісної, сучасної та конкурентоспроможної освіти.