Зустріч зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм

Вже традиційними стали неформальні зустрічі зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр  щодо обговорення освітньо-професійних програм.

10 грудня 2024 року підвели проміжні підсумки навчання за освітньно-професійною програмою «Харчові технології в ресторанній індустрії» з магістрантами групи  181з-РІ-14м.

Які висновки? Всі здобувачі є мотивованими до навчання, мають досвід в ресторанній індустрії й прагнуть до подальшого професійного зростання. Вони є реальними експертами щодо наповнення освітньо-професійної програми та її реалізації.

Що обговорювали? Ефективність використаних різних видів навчальних занять та форм організації освітнього процесу; актуальність інформації, яка викладається в межах окремих дисциплін; відповідність освітньої програми сучасним тенденціям ринку праці.

Підвели підсумки щодо виконання дорожньої карти з підготовки кваліфікаційної роботи, визначилися з темами досліджень, ознайомили з переліком гостьових лекцій, які плануються у другому семестрі навчального року, визначили основні завдання на виробничу практику.

В цілому оцінка ОПП висока та позитивна. Серед рекомендацій здобувачів – можливість виконати дослідження за реальними замовленнями підприємств та  здійснити апробацію досліджень шляхом виступу в наукових гуртках, конференціях, залучення до наукової роботи.