ОСВІТА:
2010 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Технологія харчування» (магістр)
2010 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Товарознавство та експертиза в митній справі» (спеціаліст)
КАР’ЄРА
У ЗВО:
2010 – 2013 рр. – Аспірант (денної форми навчання) кафедри товарознавства в митній справі Харківського державного університету харчування та торгівлі
2013 – 2014 рр. – Асистент кафедри товарознавства в митній справі Харківського державного університету харчування та торгівлі
2014 – 2016 рр. – Старший викладач кафедри товарознавства в митній справі Харківського державного університету харчування та торгівлі
09.2016-11.2016 рр. – Доцент кафедри товарознавства в митній справі Харківського державного університету харчування та торгівлі
2016 – 2018 рр. – Заступник директора з навчально-виробничої роботи та викладач Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.
2018 – 2021 рр. – Доцент кафедри готельно-ресторанної справи та товарознавство університету митної справи та фінансів.
2024 р. по теперішній час – доцент кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету.
На підприємствах:
08.2010 – 11.2010 рр. – Провідний інженер технолог ЗАТ «Хлібозавод Салтівський»
2019 – 2024 рр. – Завідувач виробництвом ТОВ ІІ «ГМВ»
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
Освітні компоненти:
ОПП «Технології харчових виробництв» (СВО бакалавр): «Технологія галузі» (ОК), «Технологічний семінар » (ОК), «Глобальні Food тренди в м’ясній промисловості» (ВК), «Альтернативні білки та рослинні аналоги м’ясних продуктів» (ВК),
НАУКОВИЙ ШЛЯХ:
2014 р. – кандидат технічних наук (спеціальність 05.18.16 «Технологія харчової продукції»).
Коло наукових інтересів: технологія харчової продукції, продукти лікувального та оздоровчого призначення, дієтичні добавки, харчові продукти, збагачені на ессенціальні мікронутрієнти.
НАПРЯМ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ:
Напрям наукових досліджень: «Технологія харчових продуктів спеціального призначення з лікувально-профілактичними та оздоровчими властивостями»
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано більше ніж 100 наукових праць, у тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 8, навчальні посібники – 8, одна монографія. Отримано 4 патентів на корисні моделі, розроблено численні нормативні документи (ТУ та ТІ).
УЧАСТЬ В ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАННЯХ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ:
Член громадської організації «Слобожанська Гільдія Кулінарів»
УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНИХ ПРОЄКТАХ:
Учасник (Керівник команди) І Національний кулінарний конкурс «Дні Української Кухні», м. Львів. (2015р.).
Учасник (Керівник команди) І Міжнародний фестиваль гостинності та ресторанного бізнесу “HoReCaSHOW Lviv 2016” м. Львів. (2016р.).
Співорганізатор Міжнародного кулінарного фестивалю «Agro Cook Fest-2016» в рамках агрофоруму «Агропорт-2016», м.Харків, (2016 р.);
Суддя ХV Стамбульского міжнародного кулінарного фестивалю , м. Стамбул, Туреччина. (2017р.)
Учасник (Керівник команди) ХІІ Міжнародного кулінарного фестивалю «Pearl of the sea», о. Брач, Хорватія (2017 р.);
Організатор Міжнародного кулінарного фестивалю «KazanFireFest-2017», м. Харків (2017 р.);
Суддя у кулінарному фестивалі «Bolu Shefs Turkey Live Cooking Competition», м. Болу, респ. Туреччина (2018p.)



