Освіта:
2007 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв» (магістр).
Кар’єра:
2010-2013 рр. – асистент кафедри, кафедри устаткування підприємств харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2013-2015 рр. – старший викладач кафедри устаткування підприємств харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2015-2020 рр. – доцент кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2020-2021 рр. – доцент кафедри процесів та устаткування харчової і готельно ресторанної індустрії ім. М. І. Беляєва Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2021 р. – доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету (м. Харків).
З 2022 р. по теперішній час – доцент кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету (м. Харків).
Освітня діяльність:
Навчальні дисципліни:
«Механічне обладнання закладів ресторанного господарства»;
«Пакувальні матеріали та обладнання у харчовій індустрії»;
«Основи САПР»;
«Інженерна та комп’ютерна графіка»;
«Комп’ютерне конструювання та автоматизоване проектування».
Наукова діяльність:
2011 р. – кандидат технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв».
Захист відбувся у спеціалізованій вченій раді Д64.088.01 Харківського державного університету харчування та торгівлі.
Коло наукових інтересів: енергозберігаючі технології обробки сільськогосподарського продукції, переробка плодоовочевої сировини, мембранна обробка харчових рідин.
Керівництво кваліфікаційними роботами здобувачів ступенів вищої освіти бакалавр та магістр.
Наукові публікації:
Опубліковано більше 265 наукових та навчально-методичних праці, в тому числі: 6 навчальних посібників, 3 монографії, 21 навчально-методичну роботу, 51 статтю, 164 тези доповідей, отримано 10 патентів України на корисну модель та 2 патенти України на винахід.
Науково-дослідна робота:
Відповідальний виконавець бюджетної НДР № 12-21-22 Б «Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості» – 2021-2022 рр.
Відповідальний виконавець бюджетної НДР № 15-21-22 Б «Удосконалення процесів обробки м’ясної та рибної сировини» – 2021-2022 рр.
Виконавець держбюджетної теми НДР № 1-21 БО «Розробка технологічних процесів і низькотемпературного обладнання виробництва багатофункціональних напівфабрикатів та кондитерських виробів з використанням органічної сировини».
Зовнішні нагороди:
Почесна грамота Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України за високий професіоналізм, відданість справі, ефективність у досягненні завдань організації, значний особистий внесок у вирішення питань соціально-економічного захисту членів профспілки, 2016 р.
Почесна грамота Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України за високий професіоналізм, відданість справі, ефективність у досягненні завдань організації, значний особистий внесок у вирішення питань соціально економічного захисту членів профспілки, 2017 р.
Почесна грамота Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку за вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки та впровадження у виробництво досягнень науки і техніки, підготовку висококваліфікованих науковопедагогічних кадрів і фахівців харчової промисловості та з нагоди професійного свята Дня науки, 2017 р.
Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність, 2019 р.