Освіта:
1986 р. – Харківський інститут громадського харчування: спеціальність «Технологія та організація громадського харчування», інженер-технолог громадського харчування;
1994 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування: спеціальність 05.18.16 – технологія і організація громадського харчування, кандидат технічних наук.
Кар’єра:
1986-1989 рр. – Харківський інститут громадського харчування, старший лаборант кафедри технології громадського харчування;
1993-2005 рр. – Харківська державна академія технології та організації харчування, асистент;
З 2005 р.-2022р. – ХНТУСГ імені П.Василенка, доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв.
Освітня діяльність:
Викладає навчальні курси: «Методи контролю продукції харчових виробництв», «Проектування підприємств зберігання і переробки зерна», «Технологія елеваторної промисловості», «Управління якістю продукції зернопереробних виробництв», «Інноваційні технології зберігання зерна».
Наукова діяльність:
Наукові інтереси:
Створення екологічних круп’яних продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності за рахунок впливу фізичних та біологічних факторів.
Технологія зернових пластівців підвищеної біологічної цінності.
Наукова робота:
Науковий керівник аспірантів та магістрів;
офіційний опонент дисертаційних робіт;
член редколегії наукового журналу «Інженерія переробних і харчових виробництв».
Наукові публікації:
Опубліковано більше 150 публікацій наукового і науково-методичного характеру; в тому числі наукових статей – 48; монографій – 2; навчальних посібників – 4, Патентів України – 4; авторських свідоцтв – 4.
Участь в громадських об’єднаннях за професійним спрямуванням:
Керівництво студентами – учасниками Всеукраїнських олімпіад та конкурсів зі спеціальних дисциплін.