Підвищення кваліфікації:
- Підвищення кваліфікації за програмою “ Інструментальне забезпечення лабораторних досліджень” (60 год), 2022 р.
- Підвищення кваліфікації за програмою “Інформаційно-комунікаційні методи менеджменту в освіті” (120 год), 2019 р.
Наукові публікації:
Автор 10 методичних розробок та вказівок для лабораторних робіт з хімічних дисциплін;
Публікації у наукових виданнях, які включені по переліку фахових видань України, протягом останніх п’яти років – 8; Публікації у наукових виданнях, які індекесовані наукометричною базою Scopus, протягом останніх п’яти років – 5; Публікації у наукових виданнях, які індексовані наукометричноїю базою Web of Science Core Collection, протягом останніх п’яти років – 5; Публікації у наукових виданнях, які включені індексовані наукометричною базою Google Scholar, протягом останніх п’яти років – 51
Участь у міжнародних проєктах:
- Член American Chemical Society, США; член Royal Society of Chemistry, Великобританія.
- Член редакційної колегії наукового журналу International Journal of Food and Nutritional Sciences (IJFANS) (Medknow (Wolters Kluwer), Індія); рецензент журналів: Journal of Food Measurement and Characterization і Food Analytical Methods (Springer Nature, США), Food Hydrocolloids for Health, Food Structure та Measurement: Food (Elsevier, Голандія); Food Science and Applied Biotechnology (Болгарія).