Освіта:
2009 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», інженер-дослідник;
2014 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі: спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів, кандидат технічних наук.
2019 р. – присвоєне вчене звання доцента
Кар’єра:
2013 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі, асистент кафедри хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; 2015 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі, старший викладач кафедри хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2017 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі, доцент кафедри хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2021 р. – Державний біотехнологічний університет, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів.
Освітня діяльність:
Викладає навчальні курси: «Харчові технології»; «Методи контролю продукції харчових виробництв»; «Технології східних солодощів»; «Кондитерська майстерність»; «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю»; «Технологічний тренінг»
Наукова діяльність:
Наукові інтереси:
Розробка нових технологій кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини.
Наукова робота:
науковий керівник аспірантів та магістрів.
Громадська діяльність:
Експерт з проведення акредитаційних експертиз Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти.
Рецензент журналу, що індексується у наукометричних базах даних, зокрема Scopus,
Член Ради молодих вчених при ХОДА та ДБТУ.
Кількість публікації:
Публікацій наукового і науково-методичного характеру більше 100; наукових статей – 50; монографій – 7; навчальних посібників – 3.
Патенти:
Патентів України – 18.