Освіта
2009 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», інженер-дослідник;
2014 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі: спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів, кандидат технічних наук.
2019 р. – присвоєне вчене звання доцента
Кар’єра
2013 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі, асистент кафедри хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2015 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі, старший викладач кафедри хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2017 р. – Харківській державний університет харчування та торгівлі, доцент кафедри хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
2021 р. – Державний біотехнологічний університет, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів.
Освітня діяльність
•«Харчові технології»;
•«Методи контролю продукції харчових виробництв»;
•«Технології східних солодощів»;
•«Кондитерська майстерність»;
•«Технологічний тренінг».
Наукова діяльність
Наукові інтереси:
Розробка нових технологій кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини.
Наукова робота:
науковий керівник аспірантів та магістрів.
Публікацій наукового і науково-методичного характеру більше 100;
наукових статей – 50;
монографій – 7;
навчальних посібників – 3.
Патентів України – 18.