Освіта:
1997 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність «Обладнання харчових виробництв» (спеціаліст)
1998-2001 рр. – навчався в аспірантурі ХДАТОХ денної форми навчання за спеціальністю процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.

Кар’єра:
1997-1998 рр. – інженер кафедри “Процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв” Харківської державної академії технології та організації харчування
2004-2006 рр. – старший викладач кафедри “Процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв” Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2006-2019 рр. – доцент кафедри “Процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв” Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2020-2021 рр. – доцент кафедри “Процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії ім. М.І. Беляєва” Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2021 р. по теперішній час – доцент кафедри «Обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв» факультет мехатроніки та інжинірингу Державного біотехнологічного університету.

Освітня діяльність:
Навчальні курси:
«Технологічне обладнання галузі (м’ясо)»;
«Технологічні основи машинобудування в галузі»;
«Устаткування в ресторанному господарстві ГРІ»;
«Технологічне обладнання харчових виробництв з осн. автоматизації»;
«Проектування технологічних процесів машинобудівних виробництв».

Наукова діяльність:
2002 р. – кандидат технічних наук за спеціальністю 05.18.12 “Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв”, здобуття наукового ступеня к.т.н. відбувся у спеціалізованій вченій раді Харківського державного університету харчування та торгівлі.
Коло наукових інтересів: вдосконалення процесів, апаратів та обладнання для переробки органічної сировини, розробці високоякісних способів виробництва харчових продуктів.
Напрям наукових досліджень: «Удосконалення процесів, апаратів, обладнання харчових виробництв та розробка прогресивних технологій переробки сільськогосподарської сировини».
Керівництво кваліфікаційними роботами здобувачів ступенів вищої освіти бакалавр та магістр.

Наукові публікації:
Опубліковано більше 150 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 3, підручники та навчальні посібники – 12, монографії – 1, патенти – 8.

Науково-дослідна робота:
Виконавець держбюджетної тематики МОН №1-19 БО (0119U002174) «Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації». Обсяг фінансування 700 тис. грн.
Відповідальний виконавець бюджетної науково-дослідної роботи № 172122 Б (0120U105770) «Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м’ясних виробів з додаванням рослинної сировини» 2021-2022 р.
Виконавець держбюджетної НДР на тему: «Інноваційні технології збереження та переробки рослинної сировини у безпечну продукцію спеціального призначення», держреєстрація № 0122U000811 (2022 – 2023 рр.) Обсяг фінансування 1259,1 тис. грн.
Виконавець держбюджетної НДР на тему: «Розробка технологічних процесів і низькотемпературного обладнання виробництва багатофункціональних напівфабрикатів та кондитерських виробів з використанням органічної сировини», держреєстрація № 0121U109654 (2021 – 2022 рр.) Обсяг фінансування 1778,1 тис. грн