ОСВІТА:
1990 – 1992 рр.. – Харківський технікум торгівлі та громадського харчування, спеціальність «Організація обслуговування в громадському харчуванні»;
1992 – 1997 рр. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність «Технологія громадського харчування» (спеціаліст);
2001 – 2002 рр. – Вища школа підприємництва Харківської державної академії технології та організації, спеціальність 7.050108 «Маркетинг» (спеціаліст).

КАР’ЄРА:
2002 – 2008 рр. – асистент кафедри маркетингу та комерційної діяльності Харківська державна академія технології та організації харчування (за сумісництвом);
2002 – 2004 рр. – методист Вищої школи підприємництва Харківської державної академії технології та організації харчування;
2004 – 2021 рр. – методист навчального відділу Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2022 р. – теперішній час – старший лаборант кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету.