ОСВІТА:
2000 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність» (спеціаліст)
КАР’ЄРА:
2000–2005 рр. – асистент кафедри товарознавства та експертизи товарів Харківського державного університету харчування та торгівлі (ХДУХТ)
2005–2006 рр. – старший викладач кафедри технології м’яса ХДУХТ
2007–2021 рр. – доцент кафедри технології м’яса ХДУХТ
2021 –2022 рр. – доцент кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету (ДБТУ)
2022 р. – по теперішній час – професор кафедри технології м’яса ДБТУ
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
Навчальні курси: «Стандартизація, метрологія, сертифікація», «Пакування продукції галузі», «Контроль якості і безпеки продукції галузі», «Управління якістю продукції м’ясопереробних виробництв»
Автор та співавтор близько 50 методичних видань
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2006 р. – кандидат технічних наук (спеціальність 05.18.15 «Товарознавство харчових продуктів»)
2021 р.– доктор технічних наук (спеціальність 05.18.16 «Технологія харчової продукції»)
Коло наукових інтересів: харчові технології, ресурсозберігаючі технології м’ясної промисловості, технології кишкових ковбасних оболонок, технології пакування і зберігання м’ясних продуктів
Керівництво аспірантами (2 аспіранта)
Керівник та співвиконавець НДР (22 теми)
Член (вчений секретар) спеціалізованої вченої ради Д64.088.01 (ХДУХТ, 2014-2021 рр.). Член разової спеціалізованої вченої ради із захисту дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії (СНАУ, 2023 р.)
Член науково-технічної ради факультету перерробних і харчових виробництв ДБТУ
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано близько 200 наукових праць, в тому числі 47 статей (серед яких індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 6), навчальних посібників – 9, монографій – 4
ЗОВНІШНІ НАГОРОДИ:
Почесна грамота Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради (2018 р.)
Подяка Міністерства освіти і науки України (2019 р.)
Грамота Міністерства освіти і науки України (2021 р.)