ОСВІТА:
2018 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 181 «Харчові технології» (магістр);
2018 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (магістр).

КАР’ЄРА:
2018 – 2018 р. – технік ІІІ категорії науково-дослідного сектору Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2018 – 2018 р. – старший лаборант кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2019 – 2021 рр. – завідувач лабораторії кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2019 – 2019 рр. – асистент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Харківського державного університету харчування та торгівлі (за сумісництвом);
2022 р. – по теперішній час – завідувач лабораторії кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету;
2024 р. – по теперішній час – асистент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету (за сумісництвом).

ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ
Навчальні дисципліни: «Дієтичне та оздоровче харчування», «Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм».

НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА:

бюджетна НДР «Технологія харчової продукції з регульованим нутрієнтним складом для забезпечення стійкості продовольчої системи»

ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2019 – 2021 рр. – технічний секретар приймальної комісії Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2022 р. по теперішній час – член відбіркової комісії факультету переробних і харчових виробництв  для організації прийому заяв і документів та проведення конкурсного відбору при зарахуванні здобувачів на навчання на ступені вищої освіти бакалавр та магістр до ДБТУ зі спеціальності 181 Харчові технології.