Освіта:
2005 р. – закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв» (магістр).
Кар’єра:
2004 р. – лаборант кафедри процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2006-2013 рр. – асистент кафедри процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2013-2015 рр – старший викладач кафедри процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2015-2020 рр – доцент кафедри процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2017-2021 рр – методист відділу аспірантури та докторантури Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2020-2021 рр. – доцент кафедри процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії ім. М.І. Беляєва Харківського державного університету харчування та торгівлі.
З 2021 р. по теперішній час – доцент кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв Державного біотехнологічного університету.
Освітня діяльність:
Навчальні курси:
«Механізація ВРТСР»;
«Механіка рідин та газів у галузі»;
«Процеси та апарати харчових виробництв»;
«Міжнародна стандартизація в інженерній діяльності»;
«Технологічне обладнання галузі»;
«Проектування обладнання ПХВ».
Наукова діяльність:
2013 р. – кандидат технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси і обладнання харчових, фармацевтичних та мікробіологічних виробництв, здобуття наукового ступеня відбулося у спеціалізованій вченій раді Харківського державного університету харчування та торгівлі.
Коло наукових інтересів: Використання електрофізичних методів обробки у виробництві харчової продукції.
Напрям наукових досліджень: «Удосконалення процесів, апаратів, обладнання харчових виробництв та розробка прогресивних технологій переробки сільськогосподарської сировини».
Керівництво кваліфікаційними роботами здобувачів ступенів вищої освіти бакалавр та магістр, керівництво аспірантом.
Наукові публікації:
Опубліковано більше 200 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus – 3, навчальні посібники – 3, монографії – 2, патенти – 23.
Науково-дослідна робота:
Виконавець НДР на тему «Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації» – 2019-2021 рр.
Зовнішні нагороди:
Грамота Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації, 2019р.
Диплом «Молодий новатор Харківщини» – друге місце у номінації «Краща інноваційна пропозиція», 2021р.