Желєва Тетяна Сергіївна

Кандидат наук Доцент Доцент кафедри технології м’яса

ОСВІТА:
2012 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Технології харчування» (магістр)

КАР’ЄРА:
2015-2016 рр. – асистент кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2016-2020 рр. – старший викладач кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2020-2021 рр. – доцент кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2021 р. по теперішній час – доцент кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету

ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
«Актуальні проблеми технології галузі», «Сировинні ресурси технології галузі», «Харчові технології», «Інноваційні технології м’ясних продуктів», «Методи контролю якості харчових продуктів», «Теоретичні основи харчових виробництв», «Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення», «Технологія галузі», «Основи технології галузі», «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», «Крафтові технології м’ясних продуктів».

ДИЦИПЛІНИ:
«Актуальні проблеми технології галузі», «Сировинні ресурси технології галузі», «Харчові технології», «Методи контролю якості харчових продуктів», «Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення», «Крафтові технології м’ясних продуктів».

НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2016 р. – кандидат технічних наук (спеціальність 05.18.16 «Технологія харчової продукції»).
Коло наукових інтересів: технології м’ясних продуктів, м’ясні заморожені системи, інгредієнти кріостабілізуючої дії.

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано більш ніж 100 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 3, навчальні посібники – 1, монографії – 4.