ОСВІТА:
2012 р. – Харківський державний університет харчування та торгівлі, спеціальність «Технології харчування» (магістр)
КАР’ЄРА:
2015-2016 рр. – асистент кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2016-2020 рр. – старший викладач кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2020-2021 рр. – доцент кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі
2021 р. по теперішній час – доцент кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету
ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
Освітні компоненти:
ОПП «Технології харчових виробництв» (СВО бакалавр): «Харчові технології. Розділ 1» (ОК), «Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів» (ОК), «Технологічні розрахунки та звітність у галузі» (ОК), «Актуальні проблеми технології галузі» (ОК), «Крафтові технології м’ясних продуктів» (ВК), «Глобальні Food тренди» (ВК), «Ресурсне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м’ясопереробної галузі» (ВК), «Нетрадиційний ресурсний потенціал м’ясопереробної галузі» (ВК).
ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» (СВО магістр): «Технології м’ясних продуктів функціонального призначення» (ВК).
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2016 р. – кандидат технічних наук (спеціальність 05.18.16 «Технологія харчової продукції»).
Коло наукових інтересів: технології м’ясних продуктів, м’ясні заморожені системи, інгредієнти кріостабілізуючої дії.
НАПРЯМ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ:
Напрям наукових досліджень: «Розробка та використання комплексних функціональних сумішей у складі м’ясних систем».
НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано близько 125 наукових праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science – 5, патенти – 10, навчальні посібники – 1, монографії – 5.
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА:
Участь у виконанні 10 науково-дослідних робіт з держбюджетної та госпдоговірної тематики.



