ОСВІТА:
2000 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв»

КАР’ЄРА:
1994 – 1995 рр. – кухар 4-го розряду в торговій фірмі «Світлячок».
1995 – 1997 рр. – проходження дійсної військової служби.
1997 – 1998 рр. – продавець-експедитор на НВФ «Агрофуд».
1998 – 2004 рр. – буфетник 3-го розряду комбінату харчування Харківської державної академії технології та організації харчування.
2004 – 2012 рр. – директор комбінату харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2012 – 2013 рр. – молодший науковий співробітник науково-організаційного відділу науково-дослідного центру Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2013 – 2017 рр. – асистент кафедри холодильної та торговельної техніки Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2017 – 2018 рр. – старший викладач кафедри холодильної та торговельної техніки та прикладної механіки Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2018 – 2021 рр. – завідувач архівом Харківського державного університету харчування та торгівлі.
2024 р. по теперішній час – старший викладач кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету.

ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:
ОПП «Технології харчових виробництв» (СВО бакалавр): «Харчові технології. Розділ 1» (ОК),  «М’ясні продукти оздоровчого харчування» (ВК)
ОПП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» (СВО магістр): «Інноваційні технології м’ясних продуктів» (ОК)

НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2010 р. – кандидат технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. 

Наукові інтереси полягають в проблематиці, що пов’язана з розробкою прогресивних процесів та обладнання для сушіння харчової сировини і напівфабрикатів.

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
Опубліковано більше 40 наукових праць, у тому числі 1 монографія, 14 статей у наукових фахових виданнях, 1 патент України на корисну модель.