Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва Лисенко Ганна Леонідівна Кандидат сільськогосподарських наук, доцент Адреса: вулиця Академічна, 1, Мала Данилівка, Харківська область, 62342 Email: Kafedra.pererobka.BT.DBTU@ukr.net Співробітники кафедри Історія кафедри Освітній процес Наукова робота Досягнення кафедри Освітні програми спеціальності 204/Н2 – Тваринництво Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Новини факультету біотехнологій III Щорічний форум «АПК-2023: війна, євроінтеграція, екологічні і кліматичні виклики, якість життя» On13.03.2023
Новини факультету біотехнологій Лекція «Сучасні біотехнології виготовлення ветеринарних препаратів» для студентів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія On14.02.2023
Новини факультету біотехнологій Засідання кваліфікаційної комісії, щодо атестації випускників СВО «Магістр» зі спеціальності 204 On28.12.2022
НовиниНовини факультету біотехнологій 12 грудня 2022 р. на 41 році життя перестало битися серце професора кафедри технологій тваринництва і птахівництва Андрія Павловича Палія On13.12.2022
Новини факультету біотехнологій III щорічний Всеукраїнський онлайн-конгрес для майбутніх менеджерів зеленої економіки та екологів On30.11.2022