Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
У середу 5-го липня 2022 року о 10 годині у рамках студентської практики відбулась он-лайн…
04.07.2022 року в межах навчальної практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології…
У п’ятницю 1-го липня 2022 року у рамках студентської Практики відбулась он-лайн зустріч студентів з…
В четвер 30-го червня 2022 року о 10.00 годині відбулась он-лайн зустріч студентів-біотехнологів з представником…
На кафедрі біотехнології та молекулярної біології, яка опікується якісним наданням студентам – біотехнологам фахових знань,…