Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
25 жовтня 2024 року на кафедрі генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництві ДБТУ під…
Проведення практичного заняття з дисципліни «Мистецтво сироваріння» в сучасних умовах в он-лайн режимі. Ведучий викладач…
Шановні колеги! З глибоким сумом сповіщаємо, що на 67 році життя, раптово пішла з життя…
2 вересня на факультеті відбулась Посвята першокурсників у студенти Державного біотехнологічного університету. На святі були…
Здобувачі факультету біотехнологій ДБТУ спеціальностей «Біотехнології та біоінженерія» та «Екологія» у липні-серпні взяли участь в…