Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

9 квітня 2025 року на факультеті біотехнологій відбувся науково-практичний семінар “Кінологія та генетика: на перетині…

У березні викладачі факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету взяли участь у воркшопі зі створення та…

На факультеті біотехнологій відбулося обговорення освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії “Технологія виробництва та переробки продукції…

31 березня 2025 року відбулось обговорення: освітньої програми Біотехнологія зі спеціальності G21 Біотехнології та біоінженерія…

Успішне завершення виробничої практики – це важливий етап у підготовці майбутніх фахівців аграрного сектору. 18…



