Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
У рамках вивчення системи ведення геліцекультури за кордоном та розширення практичного та теоретичного досвіду…
08.03.2024 року відбулося засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва…
1 березня 2024 року відбулося розширене засідання факультету біотехнологій ДБТУ щодо обговорення результатів та подальших…
27 лютого 2024 року відбулося засідання конкурсної комісії з розгляду студентських наукових робіт факультету біотехнологій…
Участь у програмах міжнародної академічної мобільності – це можливість навчатися або проходити стажування в іноземних…