Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
25-26 квітня 2024 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулась Міжнародна наукова конференція «Актуальні…
23–24 квітня 2024 року на базі кафедри технологій тваринництва і птахівництва та кафедри технології переробки…
12 квітня 2024 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІ Інтернет-конференції…
У рамках вивчення системи ведення геліцекультури за кордоном та розширення практичного та теоретичного досвіду…
08.03.2024 року відбулося засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва…