Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
1 березня 2024 року відбулося розширене засідання факультету біотехнологій ДБТУ щодо обговорення результатів та подальших…
27 лютого 2024 року відбулося засідання конкурсної комісії з розгляду студентських наукових робіт факультету біотехнологій…
Участь у програмах міжнародної академічної мобільності – це можливість навчатися або проходити стажування в іноземних…
У рамках навчальної роботи для студентів другого курсу факультету біотехнологій спеціальності 204 відбувся цикл онлайн…
У рамках навчально-ознайомчої практики здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» з 5 по 16 лютого…