Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк ДБТУ
Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна

доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

 

 

Новини кафедри

Другий день Міжнародного науково-практичного форуму «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»

16 травня на базі Державного біотехнологічного університету продовжив роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…

Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку»

15 травня на базі Державного біотехнологічного університету розпочав роботу Міжнародний науково-практичний форум «Продовольчі системи України:…

Обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

22 квітня 2024 року відбулося обговоренная освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»…

Обговорення освітньо-професійної програми «Технології харчових виробництв»

25 квітня 2024 року відбулося засідання групи удосконалення ОПП «Технології харчових виробництв» спеціальності 181 «Харчові технології»…