Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Лекція від Наукової бібілотеки ДБТУ для студентів факультету
Відбулася традиційна інтерактивна лекція для студентів факультету «Академічна доброчесність» Студенти отримали інформацію щодо важливості дотримання…
Гостьова лекція від випускника: Новітні розробки для хлібопекарської галузі від спеціалістів Zeelandia
27 вересня 2024 року на занятті для студентів 4 курсу з дисципліни “Актуальні проблеми технології…
Робоча зустріч щодо обговорення питань з підготовки до акредитації
14 листопада відбулося засідання на кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів щодо організації та підготовки…
Участь викладачів та студентів кафедри в ІІ міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді»
7 листопада на базі факультету переробних і харчових виробництв відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів…
Лекція зі стейкхолдером, в рамках дисципліни: «Інноваційні технології переробки зерна»
12 листопада 2024 року для студентів першого курсу магістратури, в рамках дисципліни «Інноваційні технології переробки…