
ЯНЧЕВА Марина Олександрівна,
доктор технічних наук, професор,
декан факультету переробних і харчових виробництв
Проєктна група:
ОЛІЙНИК Світлана Георгіївна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ГОЛОВКО Тетяна Миколаївна, доктор наук технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ПОГАРСЬКА Вікторія Вадимівна, доктор наук технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.