Освітньо-професійна програма «Технології харчових виробництв»

перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025
Янчева Марина Олександрівна

 

Гарант освітньої програми

ЯНЧЕВА Марина Олександрівна,
доктор технічних наук, професор,
декан факультету переробних і харчових виробництв

Проєктна група:

ОЛІЙНИК Світлана Георгіївна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ГОЛОВКО Тетяна Миколаївна, доктор наук технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ПОГАРСЬКА Вікторія Вадимівна, доктор наук технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Рецензії та відгуки стейкхолдерів