- Освітньо-професійна програма 2025 рік
- Освітньо-професійна програма 2025 рік, проєкт
- Освітньо-професійна програма 2024 рік
- Освітньо-професійна програма 2024 рік, проєкт
ОПП «Харчові технології»

ЯНЧЕВА Марина Олександрівна,
доктор технічних наук, професор,
декан факультету переробних і харчових виробництв
Проєктна група:
ОЛІЙНИК Світлана Георгіївна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
ГОЛОВКО Тетяна Миколаївна, доктор наук технічних наук, доцент, професор кафедри технології м’яса
ПОГАРСЬКА Вікторія Вадимівна, доктор наук технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк
Навчальні плани
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
- Національний університет харчових технологій – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, к.т.н. О Білик, 2025 р.
- ТОВ «Богодухівський молзавод» – начальник дільниці по виробництву молока та масла В.М. Маренич, 2025 р.
- ТОВ «Богодухівський молзавод» – начальник дільниці по виробництву молока та масла В.М. Маренич, зам. директора по виробництву М.М. Ситніков, 2024 р.
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.