
ГРИНЧЕНКО Ольга Олексіївна,
доктор технічних наук, професор,
завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Проєктна група:
ФЕДАК Наталя Василівна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
АНДРЄЄВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
- Навчальні плани
- Навчальний план підготовки фахівців 2025 року вступу, денна форма навчання
- Навчальний план підготовки фахівців 2025 року вступу, заочна форма навчання
- Навчальний план підготовки фахівців 2024 року вступу, денна форма навчання
- Навчальний план підготовки фахівців 2024 року вступу, заочна форма навчання
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Спеціальність G13 Харчові технології, ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», 2025
- Рецензія Вітанової О.Д., начальника виробництва ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС»
- Рецензія Мельник О.Ю., завідувачки кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, к.т.н., доц.
- Рецензія Кравченка М.Ф., д.т.н., професора кафедри ресторанних і крафтових технологій Державного торгово-економічного університету
- Рецензія Давидової О.Ю., завідувачки кафедри готельного, ресторанного бізнесу та крафтових технологій Харківського національного економічного університету імені С. Кузнеця, д.е.н., проф.
- Рецензія Ліхачова С.С., директора ТОВ «ЄВРОТЕХОБЛАДНАННЯ»
Спеціальність 181 Харчові технології, ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», 2024
- Рецензія Кравченка М.Ф., д.т.н., професора кафедри технології і організації ресторанного господарства Державного торгово-економічного університету
- Рецензія Абсалямова Д.Ю., директора ТОВ “ФУД ДЕВЕЛОПЕР”
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.
ОК 1.1 Інтелектуальна власність та патентознавство
ОК 1.2 Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад
ОК 1.3 Оцінка ефективності бізнес-проектів
ОК 1.4 Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
ОК 1.5 Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості
ОК 1.6 Проєктно-управлінські рішення в рестораній індустрії
ОК 1.7 Конструювання харчової продукції
ОК 1.8 Методологія наукових досліджень
ОК 1.9 Сучасні формати закладів ресторанної індустрії
- ОК 1.1 Інтелектуальна власність та патентознавство
- ОК 1.2 Фахова іноземна комунікація та галузевий переклад
- ОК 1.3 Оцінка ефективності бізнес-проектів
- ОК 1.4 Методи статистики та математичного моделювання у харчових технологіях
- ОК 1.5 Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості
- ОК 1.6 Проєктно-управлінські рішення в рестораній індустрії
- ОК 1.7 Конструювання харчової продукції
- ОК 1.8 Методологія наукових досліджень
- ОК 1.9 Сучасні формати закладів ресторанної індустрії
Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача | Сертифікіт / Підтвердження |
Тема лекції або зустрічі | Рішення комісії |
---|---|---|---|
2024-2025 навчальний рік | |||
Неформальна освіта | |||
Лубинець М.В. | Пройдено офлайн-навчання за національною акселераційною програмою Власне в межах ОК «Сучасніформати закладів ресторанної індустрії», за темою «Тенденції розвитку ринку ресторанного бізнесу в Україні в сучасних умовах» |
Рішення комісії | |
Дем’янова В.В. | Прослухано навчальний курс «Право на бізнес. Курс для підприємців Харківщини» в межах ОК «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості», за темою «Сучасні підходи до формування продовольчих ланцюгів шляхом міжгалузевої та внутрішньогалузевої кооперації» | Рішення комісії | |
Інформальна освіта | |||
Алейнікова Ірина | Сертифікат учасника проєкту | Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління» | |
Павлов Денис | Сертифікат учасника проєкту | Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління» | |
Коржанець Олександр | Сертифікат учасника проєкту | Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління» |