ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівВибіркові дисципліниПерелік освітніх компонент ОПП 2025Перелік освітніх компонент ОПП 2024Неформальна/інформальна освіта
Гринченко Ольга Олексіївна

 

Гарант освітньої програми

ГРИНЧЕНКО Ольга Олексіївна,
доктор  технічних наук, професор,
завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Проєктна група:

ФЕДАК Наталя Василівна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
АНДРЄЄВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Рецензії та відгуки стейкхолдерів

Спеціальність G13 Харчові технології, ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», 2025

Спеціальність 181 Харчові технології, ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії», 2024

 

Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.

Вибіркові дисципліни  —>

Інформація про визнання результатів навчання, отриманих у неформальній/інформальній освіті, здобувачів вищої освіти
ПІБ здобувача Сертифікіт /
Підтвердження
Тема лекції або зустрічі Рішення комісії
2024-2025 навчальний рік
Неформальна освіта
Лубинець М.В.
Сертифікати, дипломи
Пройдено офлайн-навчання за національною акселераційною програмою Власне в межах ОК «Сучасніформати закладів ресторанної індустрії», за темою «Тенденції розвитку ринку
ресторанного бізнесу в Україні в сучасних умовах»
Рішення комісії
Дем’янова В.В.
Сертифікати, дипломи
Прослухано навчальний курс «Право на бізнес. Курс для підприємців Харківщини» в межах ОК «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості», за темою «Сучасні підходи до формування продовольчих ланцюгів шляхом міжгалузевої та внутрішньогалузевої кооперації» Рішення комісії
Інформальна освіта
Алейнікова Ірина Сертифікат учасника проєкту Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління»
Павлов Денис Сертифікат учасника проєкту  Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління»
Коржанець Олександр Сертифікат учасника проєкту Літня школа «Біокластери як драйвери забезпечення сталості і агроекосистем України: європейський досвід формування та управління»