Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025

ГРИНЧЕНКО Ольга Олексіївна,
доктор технічних наук, професор,
завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Проєктна група:
ФЕДАК Наталя Василівна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
АНДРЄЄВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Рецензії та відгуки стейкхолдерів
Вибір навчальних дисциплін здійснюється здобувачами вищої освіти за власним бажанням відповідно до Положення про порядок обрання студентами вибіркових навчальних дисциплін у Державному біотехнологічному університеті.