ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»

другий (магістерський) рівень вищої освіти
Освітньо-професійні програмиГарант та проєктна група ОППНавчальні планиРецензії та відгуки стейкхолдерівКаталоги вибіркових дисциплінПерелік освітніх компонент ОПП 2025
Гринченко Ольга Олексіївна

 

Гарант освітньої програми

ГРИНЧЕНКО Ольга Олексіївна,
доктор  технічних наук, професор,
завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Проєктна група:

ФЕДАК Наталя Василівна, кандидат технічних наук, професор, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
КОЛЕСНІКОВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
АНДРЄЄВА Марина Борисівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Рецензії та відгуки стейкхолдерів