
Освітні компоненти кафедри
Обов’язкові
- Ветеринарна гігієна, санітарія та благополуччя тварин / Veterinary hygiene, sanitation and animal welfare
- Гігієна і експертиза харчових продуктів / Hygiene and Examination of Food Products
- Безпека життєдіяльності та охорона праці у ветеринарній медицині / Life safety and occupational health in veterinary medicine
- Ветеринарне правознавство України і міжнародне ветеринарне законодавство / Veterinary Law of Ukraine and International Veterinary Legislation
- Система забезпечення якості харчових продуктів / Food Quality Assurance System
- Гігієна молока і молочних продуктів/ Hygiena of milk and dairy products
- Гігієна свиней / Pig hygiene
- Гігієна тварин / Animal hygiene
- Гігієна харчових продуктів/Hygiene of Food Products
- Гігієна первинної переробки тварин і продуктів тваринного походження / Hygiene, expertise of processing of food products of animal origin
- Гігієна бджіл /Bee hygiene
- Гігієна ставкової риби/ Pond fish hygiene
Вибіркові
- Гігієна коней/ Hygiene of horses
- Безпечність та якість харчових продуктів / Safety and Quality Food
- Правове регулювання благополуччя тварин /Legal regulation of animal welfare
- Трудове право у ветеринарній медицині / Labor Law in Veterinary Medicine
- Гігієна сільськогосподарської птиці / Poultry hygiene
- Міжнародна акредитація та сертифікація виробництва харчових
- продуктів / International Accreditation and Certification of Food Production
- Гігієна дрібної рогатої худоби / Hygiene of small cattle
- Гігієна дрібних домашніх тварин / Hygiene of Small Pets
- Інтелектуальна власність в ветеринарній медицині / Intellectual Property in Veterinary Medicine
- Система забезпечення безпечності харчових продуктів /Food Safety Assurance System
- Гігієна рослинних харчових продуктів / Hygiene of vegetable food products
- Харчові хвороби / Foodborne diseases
- Ветеринарно-санітарний контроль харчових і побічних продуктів за хвороб тварин / Veterinary and sanitary control of food and by-products for animal diseases
- Гігієна кормів та кормових добавок для продуктивних та не продуктивних тварин / Hygiene of feed and feed additives for productive and non-productive animals
- Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів / Analysis of risks in the production of food products
- Гігієна молока-сировини і питного молока / Hygiene of raw milk and drinking milk
- Гігієна м’яса та м’ясних продуктів / Hygiene of meat and meat products
- Гігієна харчових яєць та тваринних гідробіонтів / Hygiene of edible eggs and animal hydrobionts
- Системи ідентифікації продукції тваринного походження в концепції «Єдине здоров’я / Identification systems for animal products in the “One Health” concept
- Гігієна кормів, побічних продуктів тваринного походження / Hygiene of fodder, by-products of animal origin
- Гігієна великої рогатої худоби / Cattle hygiene
- Санітарно-гігієнічні вимоги до присадибних та фермерських господарств / Sanitary and hygienic requirements for homesteads and farms