
Акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Харчові технології в ресторанній індустрії» та «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» за другим рівнем вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
05.11.2025 – 07.11.2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Харчові технології в ресторанній індустрії» і «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».
В рамках програми цієї експертизи буде проведена відкрита зустріч із зацікавленими особами.
Всі бажаючі можуть завітати за посиланням:
Відкрита зустріч з експертами: ID 52595, ID 63490 Державний біотехнологічний університет, ОП «Харчові технології в ресторанній індустрії», ОП «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»
Час: 5 листопада 2025 16:00
Підключитись до конференції Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/
Ідентифікатор конференції: 749 8498 0384
Пароль: 2025
 
	





