Erasmus+ Jean Monnet Module «DIGITALIZATION OF BUSINESS PROCESSES AND FINANCIAL TECHNOLOGIES: EUROPEAN EXPERIENCE FOR UKRAINE»

Державний біотехнологічний університет отримав міжнародний грант від European Union / European Education and Culture Executive Agency (ЕЕСЕА) та є координатором проєкту: «Цифровізація бізнес-процесів та фінансових технологій: Європейський досвід для України» (DBPROFINTECH) ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH!

Мета реалізації проєкту полягає у залученні європейського досвіду у сфері цифрової трансформації економічних відносин, новітніх фінансових технологій для популяризації та посилення євроінтеграційних процесів між Україною та країнами ЄС, а також розробці та впровадженні європейських фінансових моделей й механізмів, як одного з основних напрямків відновлення українського бізнесу в післявоєнний період. Проєкт відповідає довгостроковим пріоритетам діяльності Уряду щодо координації інформаційної роботи з поглиблення розуміння українським суспільством європейських цінностей, змісту європейської інтеграції України. Реалізація проєкту запланована на період 2023-2026 років.

Запрошуємо долучитись до інформаційних ресурсів проєкту! Сподіваємось на продуктивні рішення протягом всіх років реалізації та плідну співпрацю в освітньо-науковій площині!

____________
Детальна інформація на сайті проєкту:
https://www.dbprofintech.pp.ua/

Сторінка проєкту у Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61551132177023