Навчальна практика студентів І курсу спеціальності 181 Харчові технології
У лютому успішно пройшла навчальна практика студентів І курсу спеціальності 181 Харчові технології.
Здобувачі ознайомились з особливостями і трендовими напрямами розвитку підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
Зокрема, у рамках партнерства з виробництвом та бізнесом, проведено низку гостьових онлайн-лекцій, майстер-класів та екскурсій від фахівців галузі, а саме:
- гостьова лекція директорки з розвитку холдингу харчових компаній «Алма-ВекоФуд», «Integra Іingredients» Богдани Леонової, фудекспертки національних телеканалів;
- гостьова лекція заступника генерального директора приватного підприємства «АГРО-ГЛЯНЬ» Тетяни Глянь;
- онлайн-екскурсія на ТОВ «CAPS FOOD SYSTEMS» (підприємство з інноваційними технологіями капсульованої та гранульованої продукції), яке входить до Центру технологічних інновацій ДБТУ «FOODTECH INNOVATION HUB»;
- гостьова лекція керівника відділу сертифікації та управління якістю «AHMAD TEA Україна» Теллі Решетило та онлайн-екскурсія чайною фабрикою;
- майстер-клас із виготовлення італійського тіста та випічки (сфольятелле, каноллі, фокача) на базі кулінарної студії «GASTRO HUB» від технолога Оксани Четвертенівської, випускницею школи Jordi Bordas, Carpi-giani Gelato University.