Привітання з ювілеєм!

ШАНОВНИЙ МИКОЛО ЛЕОНІДОВИЧУ!
Колектив ДБТУ щиро вітає Вас
із славним ювілеєм – 60-річчям від дня народження

 

Ми раді, що свій Ювілей Ви зустрічаєте у повному розквіті сил, сповнений енергії та постійного творчого пошуку. Ви пройшли нелегкий шлях від аспіранта,  асистента, доцента, професора, завідувача кафедри Автоматизованих електромеханічних систем до проректора Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, та незалежно від посади Вам завжди були притаманні щирість та доброзичливість.

Сьогодні Ви, провідний український вчений в галузі застосування лазерних технологій в сільському господарстві та ветеринарії, ефективно працюєте у напрямку дослідження впливу енергії електромагнітних коливань оптичного діапазону на біологічні об’єкти різного рівня організації з метою забезпечення України високоякісною продукцією тваринництва. Ви віддаєте багато зусиль та енергії розвитку рідної кафедри Електромеханіки та робототехніки. Саме за Вашого мудрого керівництва вона досягла високих позицій на факультеті та в університеті з наукової та педагогічної діяльності. Ваші плідні науково-педагогічні пошуки відображені у понад 320 наукових та науково-методичних працях, які корисні не тільки для науковців та виробничників, але й для студентства, вихованню і навчанню якого Ви надаєте особливої уваги. Вам безмежно вдячні Ваші учні – аспіранти та студенти за тепле, але вимогливе ставлення до них, що дає можливість успішно опановувати знаннями та навичками. Надзвичайно продуктивною є Ваша праця у двох спеціалізованих вчених радах із захисту дисертацій. Ваша нелегка праця високо цінується не тільки нашим університетом, але й на державному рівні. Ваші нагороди: Подяка Міністерства аграрної політик та продовольства України, Почесна грамота Харківської обласної державної адміністрації, Почесна грамота Президії Національної академії наук України, Подяка Міністерства освіти і науки України, Подяка Національної академії педагогічних наук України, Грамота Міністерства освіти і науки України є цілком заслуженими та відображають Ваше надзвичайно відповідальне ставлення до роботи.

У цей святковий, пам’ятний день прийміть наші щирі поздоровлення та найкращі побажання. Міцного Вам здоров’я, щастя, благополуччя, творчого натхнення та наснаги у подальшій роботі в ім’я рідної України. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких.

Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!