Відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді»

На базі факультету переробних і харчових виробництв відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді».

У роботі конференції взяли участь бакалаври, магістри та аспіранти з 13 зарубіжних та вітчизняних закладів вищої освіти. Молоді науковці представили результати досліджень в області інноваційних харчових технологій, повноцінного харчування, сучасних харчових інгредієнтів і харчової безпеки

До виступів і дискусії долучилися фахівці провідних підприємств харчової промисловості, зокрема Олена ШМІГОЛЬ – менеджер з найму компанії «Перша Приватна Броварня», Алла ГОЛУБЦОВА – технолог по розробці і впровадженню фруктових наповнювачів для молочного виробництва ТД «Золота миля», які поділилися своїми інноваціями та досвідом.

Захід надав учасникам можливість представити широкому загалу свої оригінальні дослідження, обмінятися думками, взяти участь у дискусіях, пропонувати власне бачення розв’язання актуальних проблем і реалізувати творчий потенціал.
Впевнені, що обмін досвідом і науковими здобутками створить новий імпульс для подальших досліджень та стане важливою сходинкою у професійному становленні молодих науковців!