ВИПУСКНИКАМ ЗОШ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНУ

З метою організації системної підготовки школярів до складання ЗНО та задля надання інформації про етапи вступної кампанії 2022 року 23 грудня відбулася зустріч з випускниками Богодухівського регіонального центру професійної освіти Харківської  області та Краснокутського ліцею.

Під час зустрічі спеціалісти Університету проінформували слухачів про інноваційні системи віддаленої підготовки до ЗНО, які розроблені та впровадженні в нашому Університеті. В якості шефської допомоги учасникам зустрічі були надані сертифікати доступу до автоматизованої Університетської системи підготовки, що дозволяє учням систематизувати отримані в школі знання, працюючи зі свого персонального комп’ютера. Також проведено конкурс з математики та інших предметів, де призами були сертифікати доступу до онлайн платформ з відповідних дисциплін.

Запровадження маршрутних листів дало можливість учням віддалених шкіл отримати доступ до персональних дистанційних кабінетів.

Широкий спектр спеціальностей та конкурсних пропозицій Державного біотехнологічного університету викликав підвищену зацікавленість у майбутніх вступників, а можливість отримати додаткові бали при вступі на бюджетні програми навчання виявили багато бажаючих взяти участь у Всеукраїнській університетській олімпіаді вступників.

Запрошуємо до співробітництва керівників навчальних закладів, вчителів шкіл, батьків та майбутніх вступників. Звернутися можна за телефонами (057) 700 39 15, (066) 213 50 38, (098) 012 26 93, vstup@btu.kharkov.ua

Виїзну зустріч організовано та проведено доцентом кафедри сільськогосподарських машин Олександром КОЗІЄМ за інформаційної та технічної підтримки Приймальної комісії Державного біотехнологічного університету.