ЗУСТРІЧІ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

Завідувач кафедри АКІТ доктор технічних наук, доцент Тимчук Сергій Олександрович турбується не лише про навчання здобувачів спеціальностей 151 «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології» і 121 «Комп’ютерна інженерія», а й про здобуття практичних навичок і працевлаштуванням наших студентів. Дійсний член Громадської організації «Українське науково-освітнє ІТ товариство» С.О.Тимчук співпрацює з багатьма провідними компаніями IT-індустрії, тому періодично організовує зустрічі представників цих компаній зі здобувачами. Слід відзначити, що такими зустрічами цікавляться й студенти спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» й 163 «Біомедична інженерія».

У вересні на кафедрі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Наталя Фіщукова провела презентацію IT-компаній «EPAM», а Ярослав Горбачов презентував компанію  «IT Craft». У жовтні до нас завітали представники IT-компанії «DataArt». DataArt  – міжнародна мережа компаній, штаб-квартира і місто заснування  –New York. Заступник директора Харківського представництва Олексій Рибаков і PR-менеджери Ірина Косогор і Аліна Вільк познайомили студентів і викладачів кафедри з особливостями навчання за напрямком Java у найкращих технічних фахівців компанії з можливістю пройти стажування. За результатами стажування проводиться співбесіда. Якщо вона буде успішною, здобувач отримає офіційне працевлаштування, гідну зарплату, соціальний пакет, роботу у цікавих проєктах із використанням передових технологій, перспективу професійного та кар’єрного зростання, участь у конференціях, проходження сертифікацій, удосконалення знань з англійської мови у провідних викладачів на корпоративних курсах.

DataArt з 1997 року проєктує, розробляє, модернізуєі підтримує IT-рішення в області фінансової індустрії, охорони здоров’я, телекому, туризму, медіа та інтернету. Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Херсон, Вроцлав (Польща), Єреван (Вірменія), Люблін (Польща), Софія (Болгарія) – у якому б цих міст не мешкали, маєте можливість працювати у цій компанії, що входить до TOP-10_найбільших_ІТ-компаній_України. Але працювати можна й віддалено, що досить актуально при нинішній епідеміологічній ситуації. DataArt –міжнародна компанія-розробник програмного забезпечення, яка продовжує серію заходів для всіх бажаючих розпочати свою кар’єру в ІТ.

Високий рівень володіння англійською мовою, бажання працювати й віра у свої сили – запорука вашого працевлаштування до професійної команди інженерів із різних країн, можливість отримати глибокі знання в різних галузях бізнесу, створювати нестандартні рішення, які покращують бізнес-процеси клієнтів і відкривають для них нові ринки.

Нечитайло Юлія Анатоліївна,
старший викладач кафедри АКІТ