
Благодійна допомога Кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів від Благодійної організації «Перспектива 21.3»
31 жовтня до Державного біотехнологічного університету завітали з візитом представники Благодійної організації «Перспектива 21.3», що надала благодійну допомогу кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів у вигляді хлібопекарського обладнання.У зустрічі взяли участь декан факультету переробних і харчових виробництв, д.т.н., професор Марина Янчева, завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів, к.т.н., доцент Тетяна Гавриш, а також викладачі кафедри – к.т.н., доценти Галина Степанькова, Олена Болховітіна та Катерина Касабова. Під час зустрічі гостям було представлено можливості використання нового обладнання для проведення лабораторних занять, наукових досліджень, майстер-класів тощо.

На знак вдячності професор Марина Янчева вручила представникам БО «Перспектива 21.3» Подяку факультету переробних і харчових виробництв за вагомий внесок у зміцнення матеріально-технічної бази кафедри, підготовку високопрофесійних фахівців та підтримку університету в цей важкий час.






