Круглий стіл «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі»

26 вересня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії ДБТУ — проф. Колеснікова М.Б. та доц. Черемська Т.В. — взяли участь у роботі круглого столу «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі», що відбувся в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025» (ОНТУ, Одеса).

 

Дискусія була насиченою та змістовною, із залученням актуальних прикладів з практики харчової індустрії. Представлені наукові результати знайдуть своє відображення в освітньому процесі, зокрема в дисципліні «Харчова безпечність в ресторанній індустрії», що забезпечить інтеграцію новітніх знань у підготовку здобувачів.