Стажування викладачів кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів!

Викладачі кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів активно вдосконалюють свої професійні навички протягом 2 місяців на базі ТОВ «Українсько-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»! 🍞🥐

На цьому стажуванні вони знайомляться з сучасними технологіями виробництва хлібобулочних виробів, відточують практичні навички та обмінюються досвідом з провідними фахівцями галузі. Це важливий етап для вдосконалення навчального процесу та підвищення кваліфікації наших викладачів.

🔍 Наша мета — впроваджувати найсучасніші технології та інноваційні підходи у процес навчання, щоб студенти отримували актуальні знання, що відповідають вимогам сьогодення.