
В межах дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії», відбулася виїзна лекція, для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
Лекція проходила із онлайн-трансляцією із Хорватії на острові Брач, на якому відбувався Двадцятий міжнародний кулінарний фестиваль “Перлина моря”. Спікером лекції була доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Радченко Анна Едуардівна, яка сумісно є суддею конкурсу і одним з членів-експертів, яка оцінювала всі ті шедеври, які ви можете побачити на фото 3–5.
Формат лекції складався у вигляді відео-огляду на процес проходження конкурсу. У ході представлення конкурсу спікером було презентовано робочі місця конкурсантів, а також їх оснащення, правила проходження конкурсу (фото 6 –7). Анна Едуардівна, детально звернула увагу на всі вимоги що висувають судді і більш того продемонструвала нам їх обговорення щодо конкурсних робіт (фото 8-9). Також у ході дискусіях зі студентами були озвучені такі питання, щодо участі наших українських студентів у міжнародному конкурсі, а саме який необхідно мати рівень підготовки, і звичайно найголовніше, що в результаті учасник чи переможець отримає на цьому конкурсі. Відповідь проста, звичайно це невимовні емоції, це і черговий досвід у спілкуванні та майстерності своєї роботи, а також отримання для себе тієї маленької перлини, що символізує перемогу.
Острів Брач, Хорватія
Спікер лекції Радченко А.Е.