
Виїзне заняття на виробництві ТОВ «Балекс»
Виїзне заняття на виробництві ТОВ «Балекс»
Спеціалістами «Інноваційного центру» ТОВ «Балекс» сумісно з викладачами кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів було проведене виїзне заняття для магістрів 1 курсу ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» у межах дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Тема занять «Технології нових оздоблювальних напівфабрикатів».
Під час заняття здобувачі мали змогу наочно ознайомитися з сучасними технологічними рішеннями у кондитерському виробництві. Особлива увага була приділена:
– інноваційним підходам виробництва глазурей і особливостям оздоблення ними кондитерської продукції;
– використання сучасних видів наповнювачів для оздоблення виробів;
– застосування функціональних поліпшувачів;
– використанню рослинних вершків, як альтернативи тваринним компонентам.
Безцінним став практичний досвід комунікації з фахівцями виробництва, які поділилися актуальними тенденціями та технологічними інноваціями в кондитерському виробництві.
Такі заходи сприяють розширенню професійного кругозору здобувачів освіти, формуванню практичних навичок і розумінню реального виробничого процесу.