Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва   здійснює підготовку фахівців за наступними освітньо-професійними програмами:

Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Кінологія», «Кінноспортивна індустрія та іпологія» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» початкового (молодші бакалаври), першого (бакалаврського), а також другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Освітньо-професійна програма «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Освітньо-професійна програма «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» спеціальності 015 «Професійна освіта».

Основні навчальні дисципліни, закріплені за кафедрою:

Дисципліни за професійним напрямком:

ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

  • Технологічні та біохімічні властивості м’яса та м’ясопродуктів
  • Технологічні та біохімічні властивості молока та молочних продуктів
  • Технологія переробки продукції тваринництва
  • Молочна справа
  • Технологія продуктів забою
  • Технологія молока та молочних продуктів
  • Сертифікація та метрологія продуктів тваринництва
  • Технологія м’яса та м’ясних продуктів
  • Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва
  • Моделювання підприємств агропромислового комплексу
  • Санітарія в галузі та керування ризиками
  • Стандартизація продукції тваринництва
  • Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
  • Особистісний ріст та адаптація фахівців в галузі
  • Виробництво біогазу
  • Якість та безпека продукції тваринництва

ОПП «Водні біоресурси та аквакультура»

  • Рибогосподарська гідротехніка з основами геодезії
  • Технологія переробки риби

ОПП «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

  • Технологія переробки продукції тваринництва

Дисципліни за вибором студентів:

ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

 

Новини кафедри

Обговорення освітньо-професійної програми «Технології харчових виробництв»

25 квітня 2024 року відбулося засідання групи удосконалення ОПП «Технології харчових виробництв» спеціальності 181 «Харчові технології»…

МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ»

25-26 квітня 2024 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулась Міжнародна наукова конференція «Актуальні…