Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
В рамках ознайомчих та навчальних практик на факультеті біотехнологій 5 лютого 2024 р відбувся семінар…
У осінньому семестрі здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «біотехнології та…
Колектив кафедри технологій тваринництва і птахівництва факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету щиро вітає старшого викладача…
25-26 січня 2024 року відбувся плановий виїзд викладачів кафедри переробки і якості продукції тваринництва та…
18 січня 2024 року відбулося відкрите засідання науково-технічної ради факультету Біотехнологій, присвячене звітам кафедр з…