
ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ»
20.03.2025 року відбулася нарада групи з удосконалення ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» спеціальності G13 «Харчові технології». До заходу долучилися: гарант ОПП Гринченко О.О. – професорка, завідувачка кафедри харчових технологій…

Нове надбання професіоналізму!
К.т.н., доцент кафедри Степанькова Галина Вячеславівна пройшла майстер-клас від талановитого шефа Наталії Савицької (м. Львів) на тему «Круасани, Наполеон, Кюртоші» 🥐🎂 🔸 Три шедеври кондитерського мистецтва: – Хрусткі та ароматні…

Гостьова лекція з науковим співробітником Школи біонаук Ноттінгемського університету
12.03.2025 року відбулася гостьова лекція з науковим співробітником Школи біонаук Ноттінгемського університету, стипендіатом Британської Академії, к.т.н., доцентом Дугіною К.В. Пані Дугіна К.В. поділилася цінним досвідом наукової роботи та розповіла про…