
Захист кваліфікаційних робіт магістрів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
Захист магістерських кваліфікаційних робіт ✨📚 22–23 грудня на кафедрі технології хлібопродуктів та кондитерських виробів відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Екзаменаційна комісія…

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»
23 грудня 2025 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси». Під час захисту здобувачі представили результати наукових досліджень та…

Узгодження та закріплення тем кваліфікаційних робіт здобувачам спеціальності 181 “Харчові технології в ресторанній індустрії”
🎓 Старт великого шляху: остаточне узгодження тем кваліфікаційних робіт Сьогодні для наших студентів — не просто організаційний момент. Сьогодні — точка входу в професію. Ми офіційно узгодили та закріпили теми…






