
Студенти відвідали Харківський дріжджовий завод та Інноваційний центр компанії «Балекс»
3 жовтня студенти ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» відвідали Харківський дріжджовий завод та Інноваційний центр компанії «Балекс». Вони ознайомилися з повним циклом виробництва пресованих дріжджів, сучасними методами…

Опанування дисципліни в рамках академічної мобільності
Сьогодні Валерія Марченко та Марк Лубинець, наші амбітні здобувачі з кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, поринули у світ статистики на базі @chnu_edu_ua! 💡 Вони обрали вивчати освітню компоненту ‘Статистична…

Круглий стіл «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі»
26 вересня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії ДБТУ — проф. Колеснікова М.Б. та доц. Черемська Т.В. — взяли участь у роботі круглого столу «Актуальні проблеми управління…