
Профорієнтаційна зустріч з випускниками Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій
29.10.2025 відбулася профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів з випускниками Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій. В рамках зустрічі доценти кафедри Болховітіна О.І. та Касабова К.Р.…

Круглий-стіл на тему: «ОСВІТА, НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ У СФЕРІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ І ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ЄВРОПЕЙСЬКІ ОРІЄНТИРИ»
24 жовтня 2025 року в Державному біотехнологічному університеті за участі Заступника Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і…

Гостьова лекція з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень»
23 жовтня 2025 року на кафедрі харчових технологій в ресторанній індустрії факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ в межах навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» відбулась гостьова лекція на тему «Наукова…
 
	





