
Партнерство із провідними закладами ресторанноїтіндустрії міста Харкова
Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії активно розвиває партнерство із провідними закладами харчування міста Харкова та інших міст України. Це дає здобувачам ДБТУ унікальну можливість відпрацьовувати технології приготування страв безпосередньо…

Акредитаційна експертиза освітньо-професійних програм «Харчові технології в ресторанній індустрії» та «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» за другим рівнем вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
05.11.2025 – 07.11.2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Харчові технології в ресторанній індустрії» і «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів» другого (магістерського) рівня вищої освіти…

Захист звітів з переддипломної практики здобувачів другого (магістерського) рівня освіти, ОП “Харчові технології в ресторанній індустрії”
30 жовтня 2025 року відбувся публічний захист звітів з переддипломної практики здобувачів другого (магістерського) рівня освіти, що навчаються за освітньою програмою “Харчові технології в ресторанній індустрії”. Майбутні фахівці галузі продемонстрували…






