Гостьова лекція від стейкхолдера: “Розробка нових харчових продуктів з різним рівнем новизни
11 грудня 2024 р. в рамках дисципліни “Іноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських і харчоконцентратних підприємств” (лекторка – канд. техн. наук, доц. Степанькова Г.В.), що викладається для здобувачів освітнього ступеню “магістр” зі…
Зустріч зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм
Вже традиційними стали неформальні зустрічі зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм. 10 грудня 2024 року підвели проміжні підсумки навчання за освітньно-професійною програмою «Харчові технології…
Гостьова лекція в рамках вивчення дисципліни: «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв»
10 грудня для здобувачів освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (група 181-ХК-14м) в рамках вивчення дисципліни «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських,…