
Виїзне заняття для здобувачів СВО магістр ОПП «Харчові тех-нології в ресторанній індустрії» та ОПП «Промислові та крафтові тех-нології м’яса та м’ясопродуктів» на виробничих потужностях компанії E-group
Сучасні харчова промисловість та ресторанна індустрія розвивають-ся настільки швидко, що встигнути за інноваціями можливо тільки шляхом об’єднання зусиль з провідними фахівцями галузі. 15 квітня 2025 року проведено виїзне заняття для…

Обговорення ОПП: Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів
Відбулося планове обговорення освітньо-професійної програми «Промислові та крафтові технології мʼяса та мʼясопродуктів» підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G «Інженерія, виробництво та…

Зустріч зі стейкхолдером: обговорення освітніх програм із представником компанії Adent Mills (Канада)
На кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулася робоча зустріч з Анжелікою Джонстон — менеджером з якості та харчової безпеки провідної канадської компанії Adent Mills, яка спеціалізується на переробці зернових…