Деканат

факультету переробних і харчових виробництв

Підсумкове заняття з дисципліни «Оцінка ефективності бізнес-проєктів»

28 травня для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Харчові технології» відбулося підсумкове заняття з дисципліни «Оцінка ефективності бізнес-проєктів» (викладач проф. Круглова О.А.) у форматі захисту авторських розробок. Цей…

Підсумкові залікові заняття з дисципліни «Інтелектуальна власність та патентознавство»

27 травня 2025 року відбулися підсумкові залікові заняття з дисципліни «Інтелектуальна власність та патентознавство» у здобувачів 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології».…

Захист курсових робіт здобувачами СВО магістр (ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії)

Наші студенти на фінішній прямій! Наближається сесія і на кафедрі розпочалися круглі столи,  захисти індивідуальних науково-дослідних  завдань та курсових робот. 26.05.2025 представлено до захисту курсові роботи здобувачами СВО магістр (ОПП…