Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк ДБТУ
Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна

доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

 

 

Новини кафедри

Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв

24 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв. На порядку…

Закордонне стажування здобувачів ДБТУ

У Державному біотехнологічному університеті для здобувачів активно функціонують ознайомчі та виробничі практики за кордоном. Зокрема,…