Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

 

Новини кафедри

Профорієнтаційний захід у Харківській філії Харківського обласного центру зайнятості

20 жовтня 2025 року відбувся профорієнтаційних захід, організований Харківською філією Харківського обласного центру зайнятості. Захід…

Засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми технологій хлібобулочних і кондитерських виробів»

22 жовтня 2025 року на кафедрі технології хлібопродуктів і кондитерських виробів відбулося чергове засідання наукового…

Акредитаційна експертиза ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» та «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

27-29 жовтня 2025 року проводиться акредитаційна експертиза освітніх програм Державного біотехнологічного університету «Технології зернопродуктів та…

ДБТУ та ТОВ «КАПС ФУД СІСТЕМС» представили інноваційні рішення на міжнародній виставці харчової індустрії Anuga 2025

В рамках діяльності Центру технологічних інновацій факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ завідувачка кафедри технології…