Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

 

Новини кафедри

Вітаємо Владислава Ткаченка із перемогою в районному етапі міського конкурсу «Молода людина року – 2025»!

Щиро вітаємо Владислава Ткаченка, здобувача І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету переробних і…

ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВО – ЗАПОРУКА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ

В рамках навчальних дисциплін «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості» (ОПП «Харчові технології в…